Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο 4ος ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κισάμου και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πλοκαμιανών, προκηρύσσουν για 4η χρονιά στην Κίσαμο αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό και αγώνες σφαιροβολίας, με την ονομασία: «ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2020».
ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές -τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., αλλά και αθλητές – μέλη των συλλόγων δρομέων υγείας, μαθητές – μαθήτριες της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, αλλά και κάθε αθλούμενος πολίτης που ανάλογα με την ηλικία του, θέλει να συμμετέχει και να διασχίσει την αντίστοιχη διαδρομή τρέχοντας ή βαδίζοντας.Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 – ΩΡΑ 11.00
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΕΠΑΘΛΑ: Στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες της κάθε αγωνίσματος και κατηγορίας θα απονεμηθούν:
– Στους πρώτους νικητές – νικήτριες κύπελλα.
– Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – νικήτριες μετάλλια και διπλώματα.
– Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής
Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: dromoskisamou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: