Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Δεν θυμάμαι όσα χρόνια γίνεται κοπή πίτας στον Δήμο Κισάμου να έχει μιλήσει άνθρωπος της αντιπολίτευσης ... φυσικά μπράβο στην αντιπολίτευση που δια στόματος Βασίλη Γλαμπεδάκη, λόγω απουσίας κ Σταθάκη...είπε:
Σεβασμιότατε, σεβαστοί πατέρες, κύριε δήμαρχε, κυρίες και κύριοι.!
Εκ μέρους του επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεις και πρώην δημάρχου, κ. Σταθάκη Θεόδωρου, ο οποίος απουσιάζει καθώς ήταν υποχρεωμένος να παρευρίσκεται σε δικαστήριο για υπόθεση του δήμο, αλλά και όλης της δημοτικής μας παράταξης , εκφράζω τις ολόθερμες ευχές μας για το νέο έτος. Ευχόμαστε το 2020 να υπάρχει υγεία, ευημερία σε όλο τον κόσμο και τους δημότες μας.
Στους εργαζομένους του δήμου Κισάμου, ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη, για να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις όλο και αυξανόμενες αρμοδιότητες που μεταφέρονται στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Στην δημοτική αρχή ευχόμαστε να εκπληρώνει τις προσδοκίες των δημοτών, για μία καλύτερη Κίσαμο, με έργα και προϋποθέσεις ανάπτυξης.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή, δημιουργική, χρονιά με υγεία  στις οικογένειες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: