Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Στο Δημαρχείο Κισάμου βρίσκεται αυτήν την ώρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Μιχάλη Χαιρετάκη όπου θα ενημερωθούν από τον δήμαρχο κ. Μυλωνάκη για την πορεία των έργων στα Λύκεια Κισάμου αλλά και για άλλα προβλήματα που απασχολούν το δήμο Κισάμου και έχουν να κάνουν με τις τελευταίες κακοκαιρίες. Στην συνάντηση αυτή παρευρίσκεται και οι αντιδήμαρχοι κ. Χριστουλάκης Θεόφιλος και Κελαιδής Γιάννης.
Να θυμίσω ότι ο Παύλος Πολάκης είχε έλθει και πριν ένα μήνα στην Κίσαμο όταν επισκέφτηκε πληγείσες περιοχές του Δήμου και ιδιαίτερα το Ελαφονήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: