Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς το Δημοτικό στάδιο Κισάμου αν και ακόμα δεν μπήκαν τα κουλουάρ (διάδρομοι). Με μέτρο και με σύνεση λοιπόν και με το καλό και στα υπόλοιπα... που χρειάζεται ένα στάδιο για να χρησιμοποιείται απο την νεολαία μας.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Συχαρητηρια μπραβο για το γηπεδο

Unknown είπε...

....ζοριζεσαι να πης καλη κουβεντα ενω αν το ειχαν φτιάξει οι
προηγούμενοι ?????
Αμερόληπτος ....κ ακριβοδικαιος!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Έβαλα και το σχόλιο του βλάκα που με κρίνει ανώνυμα..γιατί δεν έχει την δύναμη να γράψει τ όνομα του είναι απο τους γνωστούς που μπουρδουκλώνουν τις καταστάσεις δίχως να ξέρουν η να λένε και κάτι. Τον παραπέμπω λοιπόν τον ασχετο να δει ποιος το δημοσιοποίησε πρώτος..αυτός ούτε που ήξερε που ήταν το σταδιο τότε και οχι με ΜΜε της πόλης αλλά στα Χανια https://www.eparxies.gr/se-mayro-chali-to-prosfatos-anakainismeno-dimotiko-stadio-kissamoy-deite-pos-echei-katantisei-to-neo-tartan-pic/
Δεν πειράζει διαφήμιση κάνει...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

και φυσικά οι προηγούμενοι το είχαν φτιάξει ...άσχετε! Και αυτοί έβγαλαν τα λεφτά και αυτοί το προχώρησαν....

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το να βρίζεις ανώνυμα μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε ή μαγκιά όμως είναι να έχεις δύναμη να γράφεις για ότι λες το όνομα σου ...φυσικά βρίσε όσο θες αφού έτσι και αλλιώς μόνο εγώ μπορώ να τα διαβάσω πλέον!!!