Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ


Η Κίσαμος ντύνεται και πάλι τα γιορτινά της για να εορτάσει τον προστάτη και πάτρωνα της Άγιο Σπυρίδωνα, Επίσκοπο Τριμυθούντος. Οι εορτασμοί, οι οποίοι θα λάβουν χώρα εις τον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, Καστέλι, έχουν ως ακολούθως: 
Τετάρτη 11 Δεκ. ώρα 17.30μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Ώρα 20.00μ.μ. Ιερά Παράκλησις και εν συνεχεία Ιερά Αγρυπνία.
Πέμπτη 12 Δεκ. ώρα 07.00π.μ. Όρθρος-Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία., ώρα 10.30π.μ. Λιτάνευσις Ι. Λειψάνου και Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Αγίου Σπυρίδωνος. Ώρα 17.30μ.μ. Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός μετ΄ Εγκωμίων του Αγίου. Ώρα 18.30μ.μ. Ομιλία υπό του Αιδ. Πρωτ. π.Σπυρίδωνος Βασιλάκου, με θέμα: «Ο Άγιος Σπυρίδων μιλάει στην οικογένεια και την νεότητα». Καλείται ο φιλάγιος και φιλόθεος λαός του Θεού όπως μετέχει της ιεράς αυτής πανηγύρεως και καταστεί μέτοχος και κοινωνός πνευματικής χαράς και εμπειριών. 
Εκ της Ενορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: