Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εύχομαι Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους δημότες Κισάμου, για τον Πολιούχο Άγιο μας και επιπλέον σε όσες και όσους φέρουν το όνομα του.
Επιπλέον, εύχομαι να φωτίσει τους υπεύθυνους για να βρούνε άμεσα λύσεις στα μέγιστα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις βιαστικές και δίχως συζήτηση, με όλα τα δεδομένα, αποφάσεις για το κλείσιμο των σχολείων. Από την θέση μας θα προσπαθούμε να βοηθήσουμε και μόνο. Οπότε άμεσα πρέπει να κλείσουμε ( αποφασίσουμε επιτέλους που θα μπουν οι προκάτ αίθουσες: προτείνουμε, στο 1ο Γυμνάσιο και στο οικόπεδο του Δήμου στην περιοχή προς Μαύρο Μώλο 1.8 (πρώην 3ο δημοτικό), χώρος χαρακτηρισμένος , σχολικής χρήσης. Να ξεκαθαρίστει πόσες αίθουσες είναι χορηγία και τις άλλες να τις αγοράσουμε από την Μονομετοχική εταιρεία του Δήμου μας (όπως αγοράσαμε το ιατρείο στο Λαφονήσι, χρήματα υπάρχουν), ώστε άμεσα να πάμε σε πρωινή εκπαίδευση και πάλι..διαφορετικά με τους ρυθμούς που κινούμαστε, πάει όλη η εκπαιδευτική χρόνια και μακάρι να βγω "ψεύτης " ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: