Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

 Κάμερες θα μπουν στα σημεία που υπάρχουν σκουπιδοτενεκέδες για να καταγράφουν όχι ποιος βάζει και τι, αλλά όλους αυτούς τους ασυνείδητους που είναι και κάποιοι επαγγελματίες, βαριούνται να πάνε να βρουν ένα κάδο άδειο για να πετάξουν τα σκουπίδια τους αλλά τα αφήνουν απ' έξω απο αυτούς, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Το ίδιο θα γίνει και στο γήπεδο Πλατάνου... που καθαρίζεται. 
Πάντως είναι ντροπή μας ειδικά τώρα που ξέρουμε οτι υπάρχει πρόβλημα με το προσωπικό της καθαριότητας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρωμίσουμε περισσότερο την πόλη. 
Στην αυλή τους θα γυρίζουν όσοι δεν κάνουν αυτό που πρέπει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: