Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΑΡΚΑΚΙ...

Στις τελευταίες "καθαριότητες" της πόλης και στον δρόμο προς το Δημοτικό στάδιο, από την Μητρόπολη, αποκαλύφτηκαν και ανακαλύφτηκαν θαμμένα μέσα στην πυκνή βλάστηση δυο μικρά δημοτικά παρκάκια. Μάλιστα ήταν και φυτεμένα με ρογδιές πριν κάμποσα χρόνια .. είναι αυτά που σημείωσα με κόκκινο χρώμα δεξιά και αριστερά του δρόμου. 
Μιας και αν τα αφήσουμε θα ξαναγεμίσουν χόρτα κάνω μια πρόταση να υιοθετηθούν από όποιο σχολείο είναι πιο κοντά και να φυτευθούν ανάλογα αλλά και να τα προσέχουν κατόπιν. Η πόλη δεν είναι μόνο οι πλατείες μας, είναι και πολλά άλλα, αλλά μιας και η δημοτική δυνατότητα έχει περιορισμένη δυνατότητα τώρα, καλό είναι αρχίσουμε τις υιοθεσίες χώρων.. άλλος ένας χώρος υπάρχει και είναι το μεγάλο παρτέρι που ξεκινάει από το 1ο Δημοτικό και καταλήγει στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής... και αυτό κάποτε φυτεμένο και υιοθετημένο απο τον Νέο Εμπορικό σύλλογο.

Υ.Σ Μιας και το ανάφερα το πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής που τόσα δεινά πέρασε ώσπου να λειτουργήσει και σήμερα είναι κλειστό ..θα λειτουργήσει από την πρώτη του νέου έτους μιας και δεν είχαν προβλεφθεί τα λειτουργικά του έξοδα στον προϋπολογισμό.
Υπομονή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: