Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΙΣΑΜΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ο ΧρήστοςΤσοντάκης πρόεδρος στον Α.Ο Κουμπέ.
Νέα σελίδα στην ιστορία του έχει γυρίσει ο ΑΟ Κουμπές ο οποίος πρόσφατα απέκτησε νέο Διοικητικό συμβούλιο. Νέα πρόσωπα αλλά και παλιοί παράγοντες συνθέτουν ένα δυναμικό συμβούλιο που έχει όραμα και στόχους για τον σύλλογο. Με πρόεδρο τον επιχειρηματία Χρήστο Τσοντάκη που έχει διακριθεί για την έντονη όσο και επιτυχημένη συλλογική δραστηριότητα του, πλαισιωμένους και από άλλους πετυχημένους επιχειρηματίες, με ενθουσιασμό, βλέμμα στο μέλλον και μεγάλη όρεξη, το νέο ΔΣ φιλοδοξεί να οδηγήσει το σωματείο σε καλύτερες μέρες, έχοντας βασικό στόχο να προσελκύσει τη νεολαία σε μια μεγάλη κεντρική γειτονιά της πόλης. Από τις πρώτες κινήσεις του νέου Δ.Σ. ήταν η συσπείρωση των κατοίκων, αλλά και των επιχειρηματιών της περιοχής με τα πρώτα δείγματα να κρίνονται πολύ αισιόδοξα.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του ΑΟ Κουμπέ
Πρόεδρος: Τσοντάκης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Μανωλεδάκης Εμμανουήλ
Γεν.Γραμματέας: Ρουμελιωτάκη Αργυρώ
Ταμίας: Χαλβατζάκης Στέλιος
Γεν.Αρχηγός: Ροκάκης Φραγκίσκος
Ο ΑΟ Κουμπές μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Χανίων με το εφετινό του ξεκίνημα να είναι χαρακτηρίζεται άκρως θετικό. Υπό την καθοδήγηση του ακούραστου Φραγκιού Ροκάκη η ομάδα στα τρία πρώτα παιχνίδια μετράει δυο νίκες... και θα είναι αντιμέτωπος με τον Νέο Κισσαμικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: