Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ

Ο καλός πολίτης της πόλης μας ... γκρέμισε το μπαλκόνι του και πέταξε τα τσιμέντα στον κάδο. Μετά έχουμε και απαιτήσεις...  βέβαια αν τον πιάσουν να το κάνει θα πει απλά ότι δεν το ήξερε...
Λύση είναι το πρόστιμο δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την βλακεία που μας δέρνει...
Παραπονιούμαστε ότι θέλουμε μια πόλη καθαρή και μεις κάνουμε του κεφαλιού μας ή απ' έξω θα τ' αφήσουμε από τους κάδους ή θα βάλουμε υλικά που όχι δεν κάνουν αλλά ενδεχομένως να καταστρέψουν και το απορριμματοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: