Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ 10 ΓΡΑΜΜΕΣ

Οι "σύντροφοι" ανά νομό έβγαλαν κοινή ανακοίνωση για τον ΒΟΑΚ που λέει εν τάχει....
- Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκήρυξε τον Ιούνιο 2016 διεθνή διαγωνισμό «Μελέτη-κατασκευή-χρηματοδότηση-λειτουργία- συντήρηση και εκμετάλλευση ΒΟΑΚ» για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο.
Τον Οκτώβριο 2018 ολοκληρώθηκε η φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εταιρίες και κοινοπραξίες με ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών.
Μόλις τρεις μήνες μετά, το Φεβρουάριο 2019, η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των προσφορών. Η αξιολόγηση εγκρίθηκε από τον Υπουργό στις 22-3-2019.
Κατά της απόφασης του Υπουργού για την αξιολόγηση των προσφορών ασκήθηκαν, ως συνήθως, προσφυγές και αιτήσεις αναστολής, που  έχουν ήδη απορριφθεί . Συνεπώς, σήμερα ο κατάλογος των προεπιλεγέντων είναι οριστικός και δεν υπάρχει νομικό κώλυμα για την έναρξη της β΄ φάσης του διαγωνισμού.
Σ’ αυτό το χρονικό σημείο ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάνει χρήση του δικαιώματος προαίρεσης και ότι, έτσι, θα συμπεριληφθεί δεσμευτικά στο διαγωνισμό και το τμήμα Χανιά –Κίσσαμος.
Από τα παραπάνω γίνεται ολοφάνερο ότι κατά το χρόνο διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ ο ΒΟΑΚ προχώρησε όσο δεν είχε προχωρήσει επί 40 χρόνια.

Τελικά μια απο τα ίδια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: