Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

Αλλαγμένη διαδρομή αποφεύγουμε την κίνηση και το ευχαριστιούνται καλύτερα οι φιλοξενούμενοι μας αλλά και αυτοί που θέλουν να το παρακολουθήσουν. Φέτος ο Κρητικός Γάμος 45ος για την ακρίβεια ξεκινάει από την παραλία και φτάνει στην πλατεία Τζανακάκη αφού περνά την πλατεία Τελωνίου ανεβαίνει την Τομπάζη (φρούριο) εκεί είναι και το σπίτι των νεονύμφων(Τριποδάκη) στρίβει δεξιά προς την σχολή Κουμή και μετά αριστερά για Σκαλίδη, περνά όλη την Σκαλίδη και από 41 και διαμέσου της Βρύσης του Μαρή φτάνει στην πλατεία Τζανακάκη όπου θα γίνει και η γιορτή.
Δεύτερη καινοτομία και αυτή πολύ σωστή οτι πλέον η νύφη και ο γαμπρός ντύνονται στα μάτια των φιλοξενούμενων μας....Η νύφη γύρω στις 6 θα ντυθεί στο ξενοδοχείο Χριστίνα και ο γαμπρός την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο "Πέλη". Οπότε έχουμε και άλλη μια μικρή διαδρομή απο το Μαύρο Μώλος (Πέλη) ως το Χριστίνα (Θεοχαράκειο) που θα πάει ο γαμπρός να παραλάβει την νύφη.
Στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει η πομπή και σε δυο ώρες περίπου θα καταλήξει στην πλατεία Τζανακάκη μετά μουσικής και τραγουδιών.
Πάρτε θέσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.