Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ

Ο Μιχάλης για πρώτη φορά στα υψηλά, πήγε πολύ καλά και δεν θα μπορούσαμε μην του αφιερώσουμε δυο-τρεις γραμμές σαν νέο υποψήφιο βουλευτή με πολύ μέλλον ..
Οι 5.146 ψήφοι είναι αρκετοί, όχι βέβαια να κοντράρει τα μεγαθήρια Πολάκη και Σταθάκη αλλά δίνουν αέρα για να συνεχίσει τον αγώνα του σε κάτι που του αρέσει, με περισσότερους ψήφους την επόμενη φορά που θα έχει και περισσότερο χρόνο..προετοιμασίας.
Στον Δήμο Κισάμου ο Μιχάλης πήρε τους ψήφους του κάπως έτσι....
1.613 ψήφους συν αυτούς του 78ου τμήματος της πόλης που δεν μπόρεσα να τους βρω... φυσικά στο σύνολο τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν στον Δήμο 2.955 άνθρωποι, άρα ο Μιχάλης θα μπορούσε να πάει καλύτερα και μόνο απο τους Συριζαίους.
Δεν πειράζει έκανε τον αγώνα του και αυτό μετράει!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: