Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου και των τριών συνδυασμών για τον αγώνα που έδωσαν. Ανθρώπους που προσπάθησαν σε μία περίοδο όπου η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί να δώσει δυναμικά το παρόν προκειμένου να συμβάλει τα μέγιστα για την οριστική έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και την επιστροφή της στην βιώσιμη ανάπτυξη. 
Ζούμε και δουλεύουμε στον ίδιο τόπο και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας. Η καθημερινότητα και η ανάπτυξη της Κισάμου πρέπει να είναι υπόθεση όλων μας και όχι λίγων ή μερικών, ξεχνώντας της πρακτικές του χθες και προχωρώντας στη λογική του αύριο. 
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Η υποστήριξή σας είναι μέγιστη τιμή για μένα, καθώς και ευθύνη για το μέλλον και σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την ψυχή μου γι’ αυτό. 
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο και δάσκαλο κ. Αντώνη Σχετάκη για τις πολύτιμες συμβουλές του.
Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στη νέα διοίκηση του Δήμου μας και στον άξιο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γιώργο Μυλωνάκη, είμαι σίγουρος ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών μας και θα πετύχουμε.
Με εκτίμηση
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: