Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά,  όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και όσους με στήριξαν και με βοήθησαν, στην προσπάθεια αυτή που έκανα στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ήταν πραγματικά συγκινητική, η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ, να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και αντάξιος των προσδοκιών, που σίγουρα είναι μεγάλες.
    Δώσαμε ένα έντιμο, δύσκολο, αλλά και όμορφο προεκλογικό αγώνα, στο πλευρό του νέου δημάρχου μας, κ. Γιώργου Μυλωνάκη. Σαν πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κισάμου, δεσμεύομαι ότι το νέο συμβούλιο θα είναι στην πρώτη γραμμή, σε όλα τα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μας, ενώ ταυτόχρονα θα σταθούμε αρωγοί σε όλα τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η πόλη μας. Πιστεύω στην καλή συνεργασία όλων όσων θα βρίσκονται στο νέο τοπικό συμβούλιο και στις αμοιβαίες υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές, ενώ τολμώ να πω ότι είναι πρόκληση για μένα προσωπικά, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα, το όραμα και τις ιδέες μας για την Κίσαμο που αγαπάμε.
Με θερμές ευχαριστίες
Κουνδουράκης Βασίλης
Νεοεκλεγείς Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κισάμου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: