Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...

Δυστυχώς φωτο δεν βρέθηκε, έτσι χρησιμοποίησα μια του αρχείου....αλλά χθες βράδυ πρώτο συμβούλιο μετά δημοτικών εκλογών και η αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Μηθύμνης στο Δραπανιά, που φιλοξενεί τα δημοτικά συμβούλια, φάνηκε πολύ μικρή... εκλεγμένοι παλιοί και νέοι, μη εκλεγμένοι και περίεργοι πήγαν για ... συμπαράσταση.
Η κίνηση αυτή να παραβρεθούν όλοι οι υποψήφιοι εκλεγμένοι και μη, στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο, δίνει απαντήσεις στα σχόλια... ότι η ομάδα είναι συμπαγής...  και ότι κι αν ακούγεται είναι απλά φήμες.
Μπράβο στους εκλεγμένους μας αυτό δηλώνει ότι μπαίνουμε σε νέα εποχή για τον Δήμο, αφού η προσέλευση ήταν πέρα του αναμενόμενου...εύχομαι να συνετισθεί καθ όλη την τετραετία αυτό το σκηνικό...με ενδιαφέρον και να μην παρατηρηθούν ξανά φαινόμενα διάλυσης....
Βέβαια σαν blog που λέει που και που καμιά κακία λόγω ονόματος... μερικοί που δεν εκλέχθηκαν ούτε θα ξαναπατήσουν..αλλά αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: