Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ....ΑΛΛΟ ΔΙΑΝΟΙΞΗ

Με τίτλο..ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ -ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ-ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΣΤΑ ΤΟΠΟΛΙΑ;, το έγκυρο Parakritika.gr αναρωτιέται και ρωτά συγχρόνως (για την παράκαμψη Τοπολίων μάλλον εννοεί) τι συμβαίνει, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη.
Να τι απάντησε έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.... το τεχνικό κομμάτι συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο, οι χωματουργικές εργασίες έχουν σταματήσει, κι αυτό γιατί έχει τροποποιηθεί η μελέτη με επιπλέον 1,5 εκ. ευρώ, καθώς η γεωλογική μελέτη έδειξε πως δεν μπορεί να γίνει η διάνοιξη με εκρηκτικά, παρά μόνο με μηχανικά μέσα.
Η αλήθεια είναι ότι το  έργο πήγε πίσω και λόγω των αρχαιοτήτων που βρέθηκαν στο δρόμο αλλά και της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή φέτος...πάντως όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βουλγαράκης η χρηματοδότηση για το έργο είναι εξασφαλισμένη.
Φυσικά το έργο είναι η παράκαμψη Τοπολίων και δεν έχει να κάνει με την σήραγγα των Τοπολίων και δεν θα γίνουν εργασίες...εκεί.
Αυτά για διευκρίνιση μιας και αρκετοί ρώτησαν για ποια διάνοιξη εννοεί το parakratika gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: