Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΙΒΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Στο διεθνές μίτινγκ Στίβου "Βενιζέλεια –Χανιά 2019" που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την Κυριακή 9 Ιουνίου, έδωσε το παρών η ομάδα Στίβου της Θύελλας.
Οι αθλητές της Θύελλας σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και απόκτησαν εμπειρίες αγωνιζόμενοι στο κατάμεστο στάδιο των Χανίων ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές.
Ο Γιώργος Γαλαριώτης στα 600μ πανπαίδων Κ16 τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 1.45.83 ενώ ο Ορλίντ Τζόκα στα 80μ πανπαίδων Κ16 με χρόνο 10.00 κατετάγη έκτος.
Πολύ καλή εμφάνιση για την Ανδριάννα Κωνσταντουλάκη στα 80μ πανκορασίδων Κ16 με χρόνο 11.22 ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Ευαγγελία Διαμαντάκη τερμάτισε με χρόνο 11.61.
Στα 600μ πανκορασίδων Κ16 η Κωνσταντίνα Μπερντίου  τερμάτισε έκτη με χρόνο 2.12.41 ενώ στην ίδια κούρσα έτρεξε η Ελένη Κοκκινάκη η οποία δεν κατάφερε να τερματίσει.
Η ομάδα της Θύελλας συμμετείχε στην μικτή σκυταλοδρομία 4Χ80 Κ14 με τους Ανουσάκη Δημήτρη, Κωνσταντουλάκη Ανδριάννα, Διαμαντάκη Ευαγγελία, Διαμαντάκη Ελευθερία, Κοκκινάκη Βασιλική, Μουλάλι Χρύσα, Γαλαριώτη Άννα, Καρτσωνάκη Εύη σε ένα αγώνισμα χωρίς κατάταξη αλλά επίδειξης και συνεργασίας μεταξύ των ακαδημιών των σωματείων των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: