Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΥΝΟΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου, έχοντας υπόψη τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του άρθρου 110 του Ν. 4611/2019 «Ρυθμίσεις οφειλών προς Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού» που τέθηκαν σε ισχύ, καλεί τους δημότες που έχουν πάσης φύσεως οφειλές προς το Δήμο Κισάμου και για οφειλές που έχουν ήδη βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και τις 16 Ιουλίου 2019, να προσέλθουν στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου στην Κίσαμο, άμεσα και έως 16 Σεπτεμβρίου 2019 προκειμένου:
Α. είτε να εξοφλήσουν εφάπαξ τις οφειλές τους με παραγραφή του συνόλου των προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσμης καταβολής καθώς και των προστίμων λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.
Β. είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τους παρακάτω ευνοϊκούς όρους:
και υπό την προϋπόθεση ότι η κάθε δόση θα είναι μεγαλύτερη των 20,00 €.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κισάμου, στο τηλέφωνο 28223–40231 καθώς και 28223-40218, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση μη προσέλευσης πολιτών που οφείλουν ληξιπρόθεσμα χρέη τελών ύδρευσης - άρδευσης – αποχέτευσης-τελών παρεπιδημούντων – τελών επί των ακαθαρίστων κτλ , θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα του κανονισμού υδροάρδευσης-αποχέτευσης καθώς και όλα τα νόμιμα μέτρα είσπραξης των οφειλών.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.