Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Έ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ;

Κάποιος δημότης, φίλος του blog μου έστειλε δυο βιντεάκια που δείχνουν κάποιον ευσυνείδητο πολίτη μας, να ρίχνει μπάζα στην θάλασσα. Μάλιστα ο ευσυνείδητος δημότης μας πρέπει να έκανε πάνω από δυο δρομολόγια.
Δεν είναι ανάγκη να τα δείξουμε, απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι για τέτοια θέματα υπεύθυνη είναι η αστυνομία, που θα πρέπει τον πιάσει και τον κάνει να καθαρίσει και τα υπόλοιπα, κι ας μην τα έριξε αυτός.
 Δυστυχώς χρειαζόμαστε μια αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο που προσεγγίζουμε τα πράγματα, και είναι ώρα μας να ενεργοποιήσουμε αυτόν τον μηχανισμό.. μιας και τέτοιες ενέργειες έχουν αντίκτυπο σε όλους μας.
Μπορεί το blog να φτιάχτηκε για τον λόγο αυτό, να δείξει, να θίξει, να αλλάξει το κακό που έχει παραγίνει και πήρε και αυτό το όνομα ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, αλλιώς θα λεγόταν παγωτό βανίλια, όμως δεν θα το κάνει τώρα, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι όλοι όσοι αντιλαμβάνονται τέτοιες ενέργειες, ότι πρέπει να τις καταγγέλλουμε στα αρμόδια όργανα κατευθείαν και αμέσως.
Φυσικά πρέπει να αλλάζουμε και φιλοσοφία για το πως σκεφτόμαστε για αυτά τα θέματα, να καταλάβουμε ότι ούτε μπορούμε να τα προσπερνάμε αδιάφορα, ούτε ο κάθε δήμαρχος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος και φταίχτης, αλλά το φταίξιμο είναι δικό μας... γιατί εκτός ότι καλύπτουμε την παράνομη ενέργεια, σιωπώντας γινόμαστε συνένοχοι σε ένα παρατεταμένο έγκλημα εναντίον του περιβάλλοντος, που αργά ή γρήγορα θα το βρούμε μπροστά μας!
- Η Δημοτική αρχή βέβαια για να απαντήσει και το ερώτημα του κάθε ανεγκέφαλου "έ τι να τα κάνω" .... ας βρει ένα χώρο εναπόθεσης αδρανών υλικών... θα γλυτώσουμε πολλά και δεν θα ρεζιλευόμαστε κάθε τόσο, ούτε στα μάτια των συγχωριανών μας, αλλά ούτε και στους ξένους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.