Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΧΡΥΣΟΣ Ο ΜΟΔΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Διπλή αγωνιστική δράση για τους αθλητές Στίβου της Θύελλας το Σαββατοκύριακο που πέρασε καθώς συμμετείχαν σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.
Την Κυριάκη 12 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης ο Άγγελος Μοδιανάκης πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στους Περιφερειακούς Αγώνες Στίβου Κ16 της Πελοποννήσου κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο καταρρίπτοντας στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και της δισκοβολίας τα ατομικά του ρεκόρ.
Ο Κισαμίτης αθλητής με βολή στα 13.90 μέτρα με σφαίρα 4 κιλών κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου καθώς επίσης με βολή στα 42.08 μέτρα κατέκτησε την δεύτερη θέση στη δισκοβολία. Οι επιδόσεις αποτελούν υψηλό όριο και του δίνουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στα δύο αγωνίσματα και είναι ως τώρα οι καλύτερες επιδόσεις για το 2019 από Κρητικό αθλητή στην κατηγορία των πανπαίδων.
Ο Άγγελος Μοδιανάκης με προπονητή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ελισαίο Δασκαλάκη αγωνίζεται με την ομάδα του Φ.Γ.Σ Σπάρτης λόγω αναγκαστικής μεταγραφής που πήρε την τρέχουσα περίοδο ενώ από την νέα σεζόν θα ενταχθεί και επίσημα στην ομάδα που προπονείται, την ομάδα της Θύελλας.
Μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο 11 Μαίου οι μικροί αθλητές Στίβου της Θύελλας αγωνίστηκαν με επιτυχία στο τέτραθλο της κατηγορίας Κ14 το οποίο διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου όπου κατετάγησαν στη 10η θέση στα αγόρια και στην 13η στα κορίτσια στο σύνολο της βαθμολογίας. Στους αγώνες οι αθλητές συμμετείχαν σε τέσσερα αγωνίσματα τα οποία ήταν τα εξής: 60μ, μήκος, μπαλάκι και 1200μ.
Για την ομάδα της Θύελλας αγωνίστηκαν Ανουσάκης Δημήτρης, Μουράτι Άγγελος, Γεωργουδάκης Γιώργος, Κιόσκου Διονύσης, Κοκκινάκη Μαριλένα, Κοκκινάκη Ελένη, Μπερντίου Κωνσταντίνα, Χάνι Αλίσια, Γαλαριώτη Άννα και Σκευάκη Πόπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.