Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Μην ξεχάσετε σήμερα το βράδυ την εκδήλωση για τον τουρισμό που κάνει ο Δήμος Κισάμου παρουσιάζοντας παράλληλα και τα διαφημιστικά σποτ για την τουριστική προβολή της περιοχής μας. 
Μας ενδιαφέρει όλους, μιας και είμαστε στην πιο τουριστική περιοχή της Κρήτης και οι κινήσεις από δω και πέρα θα πρέπει να είναι στοχευμένες, αλλά το σπουδαιότερο από κοινού. Η ήπια ανάπτυξη της περιοχής μας είναι καθήκον μας και υποχρέωση μας, και φυσικά δεν πρέπει να γίνει πεδίο αντιπαλότητας, ούτε ελεεινό εμπορικό αλισβερίσι. Οι εποχές άλλαξαν και αν θέλουμε να κρατήσουμε ακόμα δικούς μας τους επίγειους παραδείσους μας, θα πρέπει να συνεργαστούμε... όλοι ανεξαιρέτως στην Κίσαμο. Ήδη στα προγράμματα των υποψηφίων Δημάρχων πρώτη φορά βλέπουμε για την ίδρυση φορέων (προστασίας) .. κάτι που αν το κάναμε το 2010 τώρα δεν θα χολοσκούσαμε να μην τους χάσουμε... Βέβαια και τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν συνεχίζαμε την σωστή πολιτική του Κώστα Κουκουράκη ειδικά για την περιοχή του Λαφονησιού!!
 Ας δώσουμε να καταλάβουν ότι ο τουρισμός της Κρήτης δίχως τις ομορφιές μας, δεν θα άξιζε για 10ήμερες διακοπές, αλλά θα έφταναν οι τρεις-τέσσερις μέρες. Ας τους αποδείξουμε ότι είμαστε μια γροθιά ειδικά σε αυτό το θέμα, που κακά τα ψέματα, είναι πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες μας εδώ και χρόνια και αυτό φαίνεται καθημερινά.
Άρα υποχρέωση μας να παραβρεθούμε όλοι, μιας και ο στόχος είναι κοινός.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.