Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ..

.. στον προεκλογικό  «εμπαιγμό» του κυρίου Σκουλάκη Ιωάννη.
Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ εύστοχος ο προβληματισμός και η σκέψη του κυρίου Σκουλάκη, ο οποίος δείχνει ο ίδιος με το παράδειγμα του, πού μπορεί να φτάσει «κάποιος», όταν θέλει να ικανοποιήσει τα αφεντικά του αδιαφορώντας εάν έτσι «ξεγυμνώνεται» ο ίδιος. Εμείς, κύριε Σκουλάκη, ετοιμάσαμε μελέτες και έργα, υλοποιημένα αλλά και προς υλοποίηση, με εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Φέραμε 10 εκατομμύρια ευρώ για τις αποκαταστάσεις οδοποιίας λόγω των θεομηνιών 2019 (σε αντίθεση με κάποιους «ειδικούς» επί των χρηματοδοτήσεων σε άλλο Δήμο που πήραν μόνο 2 εκατομμύρια ευρώ).
Επιπλέον 15,5 εκατομμύρια ευρώ θα είναι το έργο «κατασκευή ταμιευτήρα λιμνοδεξαμενής Πλάτανου». Η οριστική μελέτη και οι αδειοδοτήσεις θα είναι έτοιμες εντός του 2019. Αυτές τις έχουμε στο προεκλογικό μας φυλλάδιο, θα τις διαβάσει ο κόσμος και κατ' επέκτασιν και εσείς, κύριε Σκουλάκη, αφού δεν τις παρακολουθήσατε ή δεν τις θυμάστε όπως οφείλατε ως δημοτικός σύμβουλος. Η διαφορά μας λοιπόν είναι σίγουρα πολύ μεγάλη, γιατί εμείς και κυνηγοί είμαστε και λάφυρα φέραμε πριν τις εκλογές, εν αντιθέσει με εσάς που προτιμάτε τα ψέματα και πριν και μετά το κυνήγι …
11/ 5/2019
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Σταθάκης
Νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Κισσάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.