Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Έτσι και αλλιώς οι προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων έχουν τυπωθεί ή βρίσκονται στο τελικό στάδιο, στο φινίρισμα που λένε.... Εντός των ημερών θα δούμε το πρόγραμμα των υποψηφίων δημάρχων και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και στο θέμα αυτό.
  Η λέξη δεσμευόμεθα θα παίξει πολύ και θα ηχήσει για άλλη μια φορά στα αυτιά μας, όπως και οι λέξεις σύμβολα ενός προεκλογικού αγώνα, ειλικρίνεια, αξιοπιστία, σεβασμός, λέξεις που απευθύνονται περισσότερο σε μας τους απλούς πολίτες -δημότες για "χάδεμα". 
Φυσικά αυτές οι λέξεις ενίοτε- στην δική μας περίπτωση περισσότερο- είναι σαν τα μπούμερανγκ.. τα πετάς και γυρίζουν πίσω για να σε τιμωρήσουν αν δεν έχεις το μυαλό σου. 
Ειλικρίνεια, σεβασμός, αξιοπιστία στα λεγόμενα των υποψηφίων, λέξεις κλειδιά που ξεκλειδώνουν λοιπον τα πάντα και πάντα... ειδικά σε μας που είμαστε μια ξεχωριστή περίπτωση ψηφοφόρων που... δεν θυμόμαστε καλά, παθαίνουμε διαλείψεις συχνότερα από τους άλλους και εκτός τούτου ενθουσιαζόμαστε άνευ λόγου και αιτίας λες και ότι ακούσομε είναι ειπωμένο για πρώτη φορά.
Προγραμματικές δηλώσεις...
Με ευθύνη
Με μεθοδικότητα
Με προοπτική
Με σχεδιασμό  
Θα υλοποιήσουμε 
Θα κάνουμε
Θα δώσουμε 
Θα εφαρμόσουμε ...το πρόγραμμα μας, είναι λέξεις κλειδιά και πολύ γνωστές μας.
Λέξεις πιστευτές κάθε τετραετία, και πως να μην είναι αφού ..προσδοκούμε;
- Τι είναι και ποιος θα μπορούσε να βάλει σε μια σειρά αυτό το απαραίτητο, το αναγκαίο, που μας λείπει περισσότερο στην πόλη, στον Δήμο μας;
- Σκέφτεστε πέρα από το κανονικό και ακόμα δεν έχετε αποφασίσει ε';
- Φυσιολογικότατο γιατί απλά μας λείπουν τόσα πολλά και δεν μπορούμε να τα βάλουμε σε μια σειρά, μπερδευόμαστε...για τα αναγκαία μας.
Σχολεία- αθλητικοί χώροι- δρόμοι- πεζοδρόμια- πράσινο- λιμάνι- παράκαμψη- σχέδιο πόλης ....πολλά και χιλιοειπωμένα και κάθε μέρα προσθέτομαι και κάτι ακόμα σε αυτήν την ατελείωτη λίστα. 
Για να μην μπερδευόμαστε λοιπόν, να έχουμε μια λογική αισιοδοξία και προσμονή έργων, λίγα και υλοποιήσημα .. λίγα και να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.