Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

 Οι 41 υποψήφιοι του κάθε συνδυασμού, με κόκκινο αυτοί που ξανακατεβαίνουν, είναι και συνάμα εκλεγμένοι. Με κίτρινο αυτοί που ξανακατεβαίνουν αλλά δεν εκλέχτηκαν το 2014, με πράσινο αυτοί που ξανακατεβαίνουν αλλά με τον ..αντίπαλο.
Σε αυτό το πινακάκι βλέπουμε τους πρώτους σε σταυρούς το 2014. Όπως παρατηρείται οι τρεις πρώτοι του κ. Σταθάκη δεν υπάρχουν πλέον στον συνδυασμό του, Αντώνης Παρτσαλάκης- Μιχάλης Σκουλάκης και Μιχάλης Κουφάκης. 
Από την άλλη στον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη, ο Θοδωρής Σκαλιδάκης ο ακτινολόγος μας, αν και πήρε 534 ψήφους εντούτοις δεν βγήκε μιας και έχασε την έδρα του στο Ιναχώριο (μια πήρε ο κ. Σταθάκης και μια ο κ. Αννουσάκης).
Άλλη μια "παραξενιά" ήταν η παραίτηση του Νεκτάριου Μυλωνάκη, δεύτερος σε σταυρούς όπου την θέση του πήρε στην Ενότητα Μηθύμνης, ο πρώτος επιλαχών, ο Γιάννης Καλογρίδης (470 ψήφοι) ο οποίος όμως και αυτός με την σειρά του παραιτήθηκε και την θέση πήρε ο δεύτερος επιλαχών, Γιάννης Σκουλάκης (446 ψήφοι).
Τέλος απο τους 82 συμβούλους και να με συγχωρέσει το ΚΚΕ που δεν το βάζω σε αυτό το αριθμοπαιχνίδι, οι 27 είναι "παλιοί", κάμποσοι έβαλαν συγγενικά τους πρόσωπα φέτος (αντικαταστάτες) και φυσικά υπάρχουν αρκετοί νέοι υποψήφιοι που πρέπει να τους ψηφίσουμε, μιας και αυτοί είναι που θα μας βγάλουν διαχρονικά απο την στενωπό. Το νέο αίμα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.