Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Κύριε Σταθάκη,
Είστε δήμαρχος και είστε υποχρεωμένος να δέχεστε την πολιτική κριτική. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Αναφέρεστε σε ανύπαρκτες οριστικές μελέτες 40 εκ. ευρώ και ενοχλείστε που διαφωνούμε; Ψυχραιμία. Και δικοί σας σύμβουλοι δημοσίευσαν θέσεις με τις οποίες διαφωνούμε. Δεν τους επιτεθήκαμε, τους σεβόμαστε.
Η προεκλογική περίοδος είναι μια περίοδος ανταλλαγής θέσεων και επιχειρημάτων και όχι αρένα. Ο δημόσιος διάλογος όπως τον περιγράφετε μοιάζει σε κάλεσμα σε κοκορομαχία. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν καλεί ο συνδυασμός αλλά ο δήμαρχος, που αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι οι συγκρούσεις. Δεν επιθυμούν αυτό οι δημότες, δεν θα το επιτρέψουμε και εμείς.
Αντίθετα, σε διαλόγους σε μέσα ενημέρωσης, όπου με κανόνες οι 3 συνδυασμοί θα ανταλλάξουν θέσεις, είναι απολύτως επιθυμητοί. Ήδη έχει διεξαχθεί ένας τέτοιος πολιτισμένος διάλογος στην νέα τηλεόραση με στελέχη των συνδυασμών μας. Επίσης έχει προγραμματιστεί μια τηλεοπτική συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών συνδυασμών, στην οποία με χαρά θα συμμετέχουμε. Αν μπορούν να προγραμματιστούν και άλλες συζητήσεις με άλλα μέλη των συνδυασμών μας πολύ ευχαρίστως να συμμετέχουμε. Έτσι και αλλιώς εμείς σίγουρα λειτουργούμε ως ομάδα και όχι ως ενός ανδρός αρχή και επιθυμούμε την προβολή των στελεχών μας. Σε αρένα όμως δεν θα μετατρέψουμε τον δήμο Κισάμου.
Όσο αφορά στο τι έργα εκτελέσαμε στον μισό πραγματικό χρόνο διακυβέρνησής μας σε σχέση με την καθαρή 5ετία σας, θα σας παραπέμψουμε στον προηγούμενο απολογισμό μας των 55 εκ. ευρώ επίσημα εξασφαλισμένων πιστώσεων για την Κίσαμο. Και μια που θα ανατρέξετε και στο προηγούμενο προεκλογικό μας φυλάδιο, ρίξτε μια ματιά και στο δικό σας. Σας καλούμε μάλιστα να το αναρτήσετε στην σελίδα σας να θυμηθούν οι δημότες τι τους υποσχεθήκατε και τι κάνατε 5 χρόνια τώρα. Για να καταλάβουν ποιος ζητά ξανά την ψήφο τους. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε κάτι άλλο από τα λεγόμενά σας.
Για να τελειώνουμε, παραθέστε τα στοιχεία σας (θα ασκήσουμε κριτική όπου χρειάζεται), θα παραθέσουμε και εμείς τα στοιχεία μας (να ασκήσετε κριτική όπου νομίζετε, παρακαλούμε όμως ευγενικά). Αν ξανααπαντήσετε σε αυτή την επιστολή εμείς δεν θα ακολουθήσουμε. Σε κάθε περίπτωση έχουμε πολλά ακόμα να πούμε και να γράψουμε τις επόμενες ημέρες.
Καλό αγώνα κύριε Σταθάκη.
Εκ του συνδυασμού Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.