Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

15 ΤΟΝΟΥΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ

και φυσικά τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να μένουν κρυφές...  μπράβο στους παραγωγούς και τους υπεύθυνους της Εταιρείας Παραγωγών Κηπευτικών Φαλασάρνων Πλατάνου Ι.Κ.Ε.
Διαβάστε την επιστολή του Σεβασμιώτατου προς τους παραγωγούς. 
Αγαπητοί μας,
Χριστός Ανέστη!
Κατόπιν της ευγενούς χειρονομίας σας, προσφοράς 15 τόνων κηπευτικών προς την Ι. Μητρόπολη μας εκ της Εταιρείας σας για να διατεθούν σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες ομάδες του τόπου και της ευρύτερης περιοχής μας, επικοινωνούμε μαζί σας εκφράζοντας τις πολλές και εκ μέσης καρδίας ευχαριστίες μας δια την ευγενή αυτή προσφορά της αγάπης σας. Προσφορά που φανερώνει τον αλτρουισμό και τα πλούσια και ευγενή αισθήματα σας προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο, αναγκεμένο συνάνθρωπο, ο οποίος υπομονετικά και καρτερικά περιμένει από όλους μας (Πρόσωπα, Φορείς και Κοινωνία) το άνοιγμα της αγκαλιάς και την προσφορά της αγάπης.
Χαιρόμεθα ιδιαίτερα που εσείς, με την φωτεινή αυτή πράξη και δράσης σας, μεταμορφώνετε την αγάπη σε πράξη! Ενημερωτικά να σας πούμε ότι, μέσω των Κοινωνικών και Προνοιακών δομών του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας, μεγάλες ποσότητες εκ των κηπευτικών αυτών έχουν ήδη αρχίσει να διοχετεύονται σε οικογένειες και πρόσωπα που χρήζουν άμεσης ανάγκης. Συγκεκριμένα: μέσω των 2 Προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» που η Μητρόπολης λειτουργεί και εξυπηρετεί 350 οικογένειες και μεμονωμένα πρόσωπα, της Κοινωνικής Κουζίνας που προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ως επίσης και με διακριτική διερεύνηση σε άλλους ευαίσθητους και ευάλωτους κοινωνικούς χώρους, οι Κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας του Αννουσάκειου (Κοινωνικοί Λειτουργοί), με διάκριση και εχεμύθεια, προσφέρουν εκ των ποσοτήτων αυτών.
Την ευγενή αυτή πρωτοβουλία και δράση σας, δια την οποία και πάλι σας ευχαριστούμε, εκ λόγων παραδειγματισμού και μίμησης, ανακοινώσαμε με σχετικό Δελτίο Τύπου σε τοπικά και πανελλήνια μέσα έντυπης και ηλεκτρονικής δικτύωσης.
Ευχόμενος να έχετε υγεία και δύναμη, να είστε πάντα καλά, εσείς και όλα τα μέλη της Εταιρείας σας, πλούσια την ευλογία του Θεού στην ζωή, τις οικογένειες σας και τα έργα σας, διατελώ,
Μετά  πολλών ευχών,
Ο Μητροπολίτης
† Ο Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.