Απο ανέκαθεν τα καλύτερα ψάρια της αγοράς ήταν τα Κισαμίτικα. Ήταν διαλεχτά και πάντα φρέσκα έφτανα και στα πιο απαιτητικά τραπέζια. Η προπολεμική αλλά και μεταπολεμική Κίσαμος διέθετε πλούσια αγορά, μάλιστα ήταν κάτι σαν την σημερινή ιχθυόσκαλα, με πάγκους γεμάτα φρέσκα ψάρια απο την Γραμβούσα και τον κόλπο της. Η πλατεία Τζανακάκη γέμιζε καθημερινά με ψάρια κάθε λογής, ροφοί συναγρίδες γόπες και μπαρμπούνια. Στην φώτο ένας πάγκος τέτοιος και φυσικά πολύς κόσμος και για την καθιερωμένη φωτογράφιση.. του γέρου-γέρου Ανυφαντή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.