Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΙΟΝΙΣ

Βλάβη παρουσίασε το Ιονίς στην κύρια μηχανή του ενώ έπλεε κοντά στα Κύθηρα, στο πλοίο επέβαιναν τριάντα οχτώ (38) μέλη πληρώματος, εκατόν σαράντα οχτώ (148) επιβάτες, τριάντα οχτώ (38) Ι.Χ., οχτώ (08) Φ/Γ και έξι (06) Δ/Κ, κατέπλευσε αυτοδύναμα και με ασφάλεια στο λιμένα Διακοφτιού Κυθήρων, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Απαγορεύτηκε ο απόπλους του ΙΟΝΙΣ μέχρι διαπίστωσης έκτασης βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Οι πέντε  επιβάτες και το ένα  Ι.Χ. με προορισμό τα Αντικύθηρα, καθώς και οι επτά  επιβάτες, το ένα  Ι.Χ. και το ένα  Δ/Κ με προορισμό την Κίσαμο , πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: