Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΕΥΓΕΝΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑ

..Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» προς την Ι. Μ. Κισάμου &Σελίνου
Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες προς το Κοινωφελές Ίδρυμα « ΙΩΑΝΝΗ Σ. ΛΑΤΣΗ» δια την ευγενή χορηγία των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00)€, δια την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών εις τον τομέα του προνοιακού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος, δήλωσε: «Βαθιά η ευγνωμοσύνη και καρδιακές οι ευχαριστίες μας προς το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» δια την ευγενή αυτή προσφορά, χειρονομία αγάπης, .....
...η οποία επιβεβαιώνει και αποδεικνύει  ότι στους ασέληνους και χαλεπούς καιρούς των πολλών και ποικίλλων κρίσεων και ανατροπών, δεν εξέλειψε η ανθρωπιά, το φιλότιμο, η αρχοντιά και η ευγένεια της ψυχής. Το Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» γνωστό δια το ευρύ πνευματικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό,  προνοιακό, φιλανθρωπικό του έργο και δράσεις, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του απ΄ άκρου εις άκρον της Πατρίδας μας και όχι μόνον, φωτίζει τον δρόμο της ελπίδας και δείχνει τον τρόπο που μπορούν και άλλα Ιδρύματα, Φορείς και Πρόσωπα να απαλύνουν τον πόνο, να σφουγγίσουν τα δάκρυα και να ανακουφίσουν εμπερίστατους και αναγκεμένους αδελφούς, χαρίζοντας αισιοδοξία και ελπίδα. Η Ι. Μητρόπολις μας ευχαριστεί, επιπροσθέτως, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» και δια την πλήρη κάλυψη της δαπάνης δημιουργίας Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, εντός του Αννουσάκειου Ιδρύματος-Θεραπευτηρίου της Ι. Μητροπόλεως μας, δαπάνη που υπερβαίνει τις πενήντα χιλιάδες ευρώ (50.000,00)€. Ήδη ο χώρος έχει ετοιμαστεί και το Ίδρυμα αναζητεί τα κατάλληλα Ιατρικά Μηχανήματα, (εξοπλισμός), δια να μπορέσει άμεσα η Μονάδα να τεθεί σε λειτουργία», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχόμενος όπως η ευγενής αυτή χειρονομία του Ιδρύματος «Ιωάννη Σ.Λάτση» βρει και άλλους μιμητές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: