Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΣΚ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων του Κισσαμικού, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χανίων.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια μέσα στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αυτοπεποίθηση και την δύναμη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και κατακτήσεις.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στη Διοίκηση, τους προπονητές, στους γονείς τους, που αποτελούν τους στυλοβάτες των προσπαθειών τους, αλλά και σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας.
Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με πολλές επιτυχίες στο μέλλον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: