Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Κυριακή 6 Μάη στο 1ο Γυμνάσιο Κισάμου
Οι πλούσιες εκδηλώσεις των μαθητικών Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά συνεχίζονται με εκδήλωση στην Κίσαμο στις 6 Μάη .
Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά επόμενος σταθμός των μαθητικών φεστιβάλ στο νομό είναι Κίσαμος. Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ συνεχίζουν να στήνουν με μεράκι φεστιβάλ στην ύπαιθρο. Η κεντρική συζήτηση της εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένη ενάντια στο πόλεμο και το φασισμό και το σύστημα που τους γεννά.
Η Τ.Ο Χανίων της ΚΝΕ καλεί και τους μαθητές και τη νεολαία της περιοχής να συμμετέχουν στα μαθητικά Φεστιβάλ με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Καλούμε όλους τους μαθητές που προβληματίζονται, ονειρεύονται και δεν δέχονται την αδικία. Καλούμε τους μαθητές που εξοργίζονται με τις εικόνες της φρίκης από τους πολέμους που δολοφονούν λαούς για τα συμφέροντα και τους τσακωμούς των εκμεταλλευτών.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι το εξής:
Κυριακή 6 Μάη στο 1ο Γυμνάσιο Κισάμου, ώρα έναρξης 4μμ
* Στις 16:00 τουρουα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ
* Στις 19:00 Παιχνίδι Άκου τι είπαν –συζήτηση : «O πόλεμός τους σκοτώνει,ότι άφησε όρθιο η ειρήνη τους»
* Στις 20:00 συναυλιά με κρητικά με μαθητικό συγκρότημα από το μουσικό σχολείο Χανίων
Στο χώρο θα λειτουργούν παράλληλα βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και Ταβέρνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: