Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ......

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δικτύου υποκαταστημάτων, η  Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ανακοινώνει τη διακοπή των εργασιών των καταστημάτων Αλικιανού, Πλατάνου και Τυμπακίου από την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, προκειμένου να προβεί στην επέκταση του δικτύου της στην Αττική μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.
Οι πελάτες των καταστημάτων θα μπορούν να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται αδιάλειπτα από τα πλησιέστερα καταστήματα ή από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της Τράπεζας επιθυμούν.
Η ανωτέρω ενέργεια στοχεύει στη μέγιστη αξιοποίηση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας με το άνοιγμα τριών νέων σε περιοχές με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.
Το προσωπικό των καταστημάτων Αλικιανού, Πλατάνου και Τυμπακίου θα απορροφηθεί από τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: