Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr. 
Η προθεσμία υποβολής ορίζεται από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis.
Η Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης υποβάλλεται από τον κηδεμόνα που έχει δηλωθεί στο πληροφοριακό σύστημα Μyschool (στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών) ή από τον ίδιο τον ενήλικο μαθητή.
Κατά την υποβολή της Ηλεκτρονικής Αίτησης εγγραφής – Δήλωσης προτίμησης καταχωρίζονται στοιχεία όπως:
1. Το e-mail του κηδεμόνα ή του/της........
. ενήλικου/ης μαθητή/τριας.
2. Τα ατομικά στοιχεία του κηδεμόνα*.
3. Η τάξη την οποία ολοκληρώνουν οι μαθητές/τριες και ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) μαθητή/τριας (αναγράφεται στον έλεγχο προόδου ή ζητείται από το σχολείο τρέχουσας φοίτησης). Ο Α.Μ. συμπληρώνεται μόνο από μαθητές/τριες που στο πεδίο «Σχολικό έτος τελευταίας φοίτησης» έχουν συμπληρώσει χρονολογία από το 2013-14 και μετά.
4. Η επιλογή για εγγραφή στην Α’ Τάξη ή στον τομέα της Β’ Τάξης ή στην ειδικότητα της Γ’ Τάξης ΕΠΑ.Λ. 
Μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr  και οφείλουν να παρουσιαστούν για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται  για τα ΕΠΑ.Λ. από την 20η έως την 29η Ιουνίου 2018.
*Εφιστάται η προσοχή, σε περίπτωση γονέων/κηδεμόνων των οποίων τα ατομικά στοιχεία αναγράφονται στο ΓΓΠΣ (taxis) με λατινικούς χαρακτήρες, να ενημερώσουν τον Δ/ντή / Δ/ντρια της σχολικής μονάδας προκειμένου ο/ η τελευταίος/α να καταχωρίσει τα παραπάνω στοιχεία στο ΠΣ Myschool στα πεδία :Όνομα κηδεμόνα – Επώνυμο κηδεμόνα της Καρτέλας Οικογενειακά Στοιχεία, όπως εμφανίζονται στο ΓΓΠΣ (taxis).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.