Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Ο δήμος Κισάμου προκηρύσσει διαγωνισμό για την «Ναυαγοσωστική Κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Κισάμου, έτους 2018», προϋπολογισμού 70.000,00 ευρώ με το Φ.Π.Α., με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
Οι παραλίες που θα έχουν φέτος ναυαγοσώστη θα είναι
α) Στην παραλία «Μαύρος Μόλος» ένα απαιτούμενο πόστο ναυαγοσώστη
β) Στην παραλία Φαλασάρνων δύο  απαιτούμενα πόστα ναυαγοσώστη
γ) Στην παραλία Μηθύμνης ένα  απαιτούμενο πόστο ναυαγοσώστη
δ) Στην παραλία Καστελίου (Κίσαμος) (θέση Γήπεδο) ένα  απαιτούμενο πόστο
ναυαγοσώστη  
Χρόνος υλοποίησης της Υπηρεσίας: Η υπηρεσία αφορά στη χρονική περίοδο από 1/6/2018 έως 30/9/2018 (4 μήνες). Σε περίπτωση που η σύμβαση υπογραφεί μετά την 1/6/2018, η διάρκειά της θα ισχύει από την ημερομηνία υπογραφής της και έως 30/9/2018, με ανάλογη μείωση του ποσού της σύμβασης.

Αργούμε και όπως πάμε απο την μια θέλουμε 12μηνο τουρισμό και απο την άλλη ένα μήνα ως και την πρόσληψη, οι λουόμενοι θα έχουν την ευθύνη και να προσέχουν....αν και σε πολλές περιπτώσεις, πχ Λαφονήσι -Φαλάσαρνα άρχισαν να εισπράττουν οι δήμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: