Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής πραγματοποίησαν επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες στην Κίσαμο με σκοπό να ευχηθούν στο προσωπικό που ακόμα και αυτές της ημέρες προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους. Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Δερουκάκης Εμμανουήλ και Πατερομιχελάκη Καίτη, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κισάμου κ. Κωνσταντουλάκης Βασίλης. Οι επισκέψεις αυτές που καθιερώθηκαν από τον πρώτο χρόνο της παρούσας δημοτικής αρχής και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, δηλώνουν και την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλους όσους, τόσο καθημερινά αλλά και ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες, προσφέρουν μακριά από το οικογενειακό τραπέζι εκτελώντας το καθήκον τους και προσφέροντας την βοήθειά τους όπου αυτή απαιτηθεί. Ο Δήμαρχος Κισάμου με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, επισκέφτηκαν το κέντρο υγείας Κισάμου, τον λιμενικό σταθμό, το αστυνομικό τμήμα καθώς και την πυροσβεστική υπηρεσία Κισάμου μεταφέροντας ευχές σε όσους βρισκόταν σε υπηρεσία.
Νωρίτερα ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής άκουσαν τα κάλαντα από την φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Κισάμου καθώς και από τον σύλλογο ριζιτών «Η Κίσαμος» και στην συνέχεια περπάτησαν στην πόλη και ευχήθηκαν στους καταστηματάρχες και τους πολίτες. 
Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης: Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά για τις γιορτινές αυτές ημέρες, να έχουν υγεία ο καθένας με την οικογένεια του. Οι μέρες των Χριστουγέννων γεμίζουν όλους μας ελπίδα και προσμονή, θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να κάνουμε το ελάχιστο για όσους είναι εν υπηρεσία μακριά από τις οικογένειές τους. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και με το καλό το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: