Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ

Παρόλο που η δημοτική αρχή προσπαθεί να βρει λύση για αυτό το χάλι, εντούτοις δεν έχει καταφέρει ακόμα να μας πείσει να εφαρμόζουμε αυτά που θέλει. Μπορεί να έφυγαν οι κάδοι απο πολλούς δρόμους και πλατείες, όμως σε αυτούς που έμειναν η κατάσταση είναι τραγική, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Οι κάδοι ανοικτοί, τα σκουπίδια τα πετάμε απο μακρυά και η ανακομιδή δεν έχει στάνταρ ώρα.. οπότε το αποτέλεσα το βλέπουμε. 
Φυσικά κάποιοι είναι ριγμένοι στην υπόθεση αυτή (να μαζευτούν οι κάδοι σε 4-5 σημεία) και κάποιοι άλλοι κερδισμένοι, θεωρώ οτι πρέπει να βρεθεί μια καλύτερη λύση και γρήγορα, γιατί η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, μάλιστα σε γειτονιές που μένουν ακόμα άνθρωποι και μέσα στο κέντρο.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: