Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ...

Παρόλο που στην σημερινή 24ώρη πανελλαδική απεργία είχε δηλώσει ότι θα συμμετάσχει η εκπαιδευτική κοινότητα, εντούτοις τα σχολεία της πόλης της Κισάμου λειτούργησαν κανονικότατα. 
Μάλλον δεν είναι καιρός για τέτοια, όταν ο μισθός ενός καθηγητή - δασκάλου φτάνει ίσα-ίσα ..... πολλές φορές δεν φτάνει ούτε καν για τα στοιχειώδη.
Στα δημοτικά λοιπόν της πόλης ήταν ελάχιστοι εκείνοι που απέργησαν 1-2, το ίδιο και στα Γυμνάσια. Στο 1ο Γυμνάσιο απο τους 15 καθηγητές σήμερα δεν προσήλθαν 2 και στο 2ο Γυμνάσιο απο τους 20 δεν προσήλθε ένας. Στο Λύκειο είχαμε 6 που απέργησαν απο τους 19, και στο ΕΠΑΛ 4 απο τους 23. 
Χαμηλά ποσοστά παρόλο τα δίκαια αιτήματα ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: