Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, στα πλαίσια του προνοιακού του έργου έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο, δομών κοινωνικής αλληλεγγύης πολλαπλών δράσεων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Το δίκτυο των δράσεων αυτών περιλαμβάνει, προνοιακές δομές όπως Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο καθώς και Φιλόπτωχο Ταμείο Ενίσχυσης Απόρων. Στα πλαίσια λειτουργίας των ανωτέρω δράσεων δίδονται σε μηνιαία βάση τυποποιημένα τρόφιμα, αγαθά βασικής υλικής συνδρομής, είδη καθαριότητας κ.α., ημερήσια γεύματα καθώς και οικονομική/χρηματική ενίσχυση αντίστοιχα. 
Λόγω της αυξανόμενης προσέλευσης αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας στις ανωτέρω δομές  απευθυνόμεθα σ’ εσάς με την παράκληση όπως στηρίξετε και συνδράμετε σ’  αυτήν την κοινωνική προσφορά μέσα από την δωρεά ειδών σίτισης και βασικής υλικής συνδρομής.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα ακόλουθα:
* Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό, ζάχαρη, κακάο, κ.α.
* Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, καθαριστικά γενικής χρήσης, σαμπουάν, αφρόλουτρα κ.α.
* Είδη βρεφοανάπτυξης,
* Φάρμακα, ιατροφαρμακευτικό υλικό.
Σημεία συγκέντρωσης τροφίμων: Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο.
Γίνε & εσύ αρωγός και συμπαραστάτης μας,  συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανακούφιση των πασχόντων συνανθρώπων μας.
Τηλ. επικοιν.: 2822 0 22276, 2822 0 24164, 697 267 1610
F.a.x: 2822 0 23717
www.annousakeio.gr
Email: info@annousakeio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: