Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου θα ενημερώσει σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 13.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου, τους κατοίκους και όσους ενδιαφέρονται για τα ακόλουθα θέματα:
α) "Παρουσίαση Εναλλακτικών Λύσεων Χωροθέτησης της  Λιμνοδεξαμενής της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου - Σφηναρίου του Δήμου Κισάμου".  
β) «Βελτίωσης Ενίσχυσης της Άρδευσης Σφηναρίου με Αξιοποίηση Χειμέριων Απορροών».
Πάντως όπως διαβάζω στα σχόλια των αναγνωστών όλοι είναι δυσαρεστημένοι εκτός απο την ώρα που δεν είναι η κατάλληλη για μάζωξη και για την ποιότητα του νερού που πίνουν οι κάτοικοι στον Πλάτανο. Μάλιστα θα υπάρξουν και σχετικές ερωτήσεις επί του θέματος αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: