Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στη Σητεία ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές Στίβου του Α.Ο Κισάμου στου αγώνες δρόμου "SITIA GEOPARK ROAD RACE 2017" που διεξήχθησαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 500 αθλητές από τα σωματεία της Κρήτης αλλά και από σωματεία της υπόλοιπης Ελλάδας.
Για τον Α.Ο Κισάμου εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άγγελος Καραμέτας τερματίζοντας πρώτος στα 2.500μ πανπαίδων κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 8.20.00
Πολύ καλές εμφανίσεις και από τους αθλητές των ρίψεων με τον Άγγελο Μοδιανάκη να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της επίδειξης σφαιροβολίας των πανπαίδων με βολή στα 10.44μ και για την Στέλλα Κατσικανδαράκη με βολή στα 9.64 μέτρα να κατακτά επίσης το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία πανκορασίδων.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Νεκταρία Βερυκάκη στη σφαιροβολία με βολή στα 9.11 μ. και η Τέρη Τσεκούρα με βολή στα 7.67 στο ίδιο αγώνισμα.
Για τον Α.Ο Κισάμου επίσης συμμετείχαν: Μπερντίου Ελένη 2500μ πανκορασίδων, Μαργαριτάκης Ιάκωβος 5000μ ανδρών, Πετράκης Χάρης 5000μ ανδρών, Πατεράκης Γιάννης 2500μ πανπαίδων, Χαρτζουλάκης Στέφανος 5000μ ανδρών, Παπαδογιαννάκη Στέλλα 5000μ γυναικών ,Κοκκινάκη Ελευθερία 2500μ πανκορασίδων, Σταματάκη Δέσποινα σφαιροβολία πανκορασίδων 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που εκπροσώπησαν τον Α.Ο Κισάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: