Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Παρόλο που ο Δήμος μας επίσημη ανακοίνωση δεν έβγαλε το είδα στην σελίδα του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Δερουκάκη και το αντέγραψα.....
"Είμαι σίγουρος ότι τα θυμάστε. Είμαι σίγουρος ότι και τα παιδιά σας τα θυμούνται. Σήμερα μετά τις 17:30 και μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στο 1ο Γυμνάσιο Κισάμου. Στις 31 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στον Πλάτανο. Σας περιμένουμε!!!
*Όλα τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται."
Πρόκειται για τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που και πέρυσι είχε φέρει ο Δήμος και τα είχε τοποθετήσει στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου... φέτος λόγω χώρου πάνε στο 1ο Γυμνάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: