Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΝΕΣΚ

O Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου προτίθεται να διοργανώσει εκδήλωση το Σάββατο 28 Οκτωβρίου μετά το πέρας της παρέλασης στο κέντρο Στημαδώρης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη μεταστέγαση του γραφείου μας σε νέο χώρο ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές, καθώς διαθέτει συνεδριακό χώρο ώστε να διεξάγονται σεμινάρια κατάρτισης εργαζομένων και επιχειρηματιών, εκδηλώσεις και οι Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου.
Ο ΝΕΣΚ καταβάλλοντας διαρκώς μια προσπάθεια για την ανάπτυξη, την αναβάθμιση και την ανάδειξη των επιχειρήσεων της περιοχής απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε όσες επιχειρήσεις θέλουν να συμμετέχουν και να τον στηρίξουν ως  χορηγοί. Στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και της έμπρακτης υποστήριξης μας στους επαγγελματίες και τις εταιρίες που θα θελήσετε να συμμετέχετε ως χορηγοί προσφέρουμε την προβολή σας με την φιλοξενία της επωνυμίας σας  στα έντυπα υλικά της εκδήλωσης.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του ΝΕΣΚ, Ηρώων Πολυτεχνείου 106 (1ος όροφος),στο τηλέφωνο 28220-22772 και στο mail μας neskisamos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.