Την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιλεγμένες ποικιλίες απο τοπικά Κισαμίτικα κρασιά της Οινοποιίας Πνευματικάκη είχαν οι Ευρωπαίοι Σομελιέ (κρασογεύστες) χθες στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης τους που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων.
Αφού ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των οινοποιείων, επισκέφτηκαν το πετρόκτιστο κελάρι όπου απόλαυσαν τα εξαιρετικά κρασιά προερχόμενα απο τις ποικιλίες Κοτσιφάλι, Ρωμέικο και Μαντιλάρι, Cabernet.
Αφού ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των οινοποιείων, επισκέφτηκαν το πετρόκτιστο κελάρι όπου απόλαυσαν τα εξαιρετικά κρασιά προερχόμενα απο τις ποικιλίες Κοτσιφάλι, Ρωμέικο και Μαντιλάρι, Cabernet.
Στην εφημεριδα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ τευχος 120 Σεπτ.Οκτ.2017 (Αθηνα) ο οινοποιος Γ.Λυραρακης υποστηριζει οτι στην Κρητη καλλιεργουνται πανω απο 40 ποικιλιες σταφυλιων
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπαε αθρωπος δεν το κατεει...