Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ;

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός καλώ τον Ερασιτέχνη Α.Ο Χανιά σε μία από κοινού διαβούλευση, με θέμα και στόχο τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας της πόλης, του νομού και του νησιού μας, που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να “γράψει” ιστορία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να δηλώσω δημόσια το ενδιαφέρον μου για μία ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια τα Χανιά. Ήρθε η ώρα να παρθούν ιστορικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου!

Έλα ρε πρόεδρε για ποια πόλη λες γιατί μπερδεύτηκα; Τι πράγματα είναι αυτά... μου το λέγανε και δεν το πίστευα. Πάρε τον ΑΟ Χανιά και άσε τον Κισσαμικό στο χωριό του ..... είναι δυνατόν ο Κισσαμικός να σώσει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο; Εδώ δεν το έκανε ο Πλατανιάς θα το κάνουμε εμείς; 

1 σχόλιο:

Ioannis Papadakis είπε...

Μόνο επώνυμα σχόλια.