Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ....

Το πρώτο φιλικό της σεζόν έδωσε χθες ο "Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος" επικρατώντας του Μαγνησιακού με το ευρύ 7-0 στην Πορταριά. Τα δύο από τα επτά τέρματα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αντώνης Ντεντάκης. Ο 22χρονος Χανιώτης ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στον νεοσύστατο σύλλογο της Μαγνησίας προ μηνός και "δοκιμάζει" για πρώτη φορά σε ομάδα εκτός Νομού Χανίων. Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Πλατανιά, Κισσαμικό, ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και στον Πλάτανο (ως δανεικός από τον Κισσαμικό)... γράφουν οι εφημερίδες του Βόλου.
Ούτε αυτή η σημαία έκανε και την πετάξαμε.. όπως δεν έκαναν τόσα χρόνια Βεστάκης, Κομπογεννητάκης,Μπαμπουνάκης και τόσοι άλλοι. Να κάτεχα όμως πως θα βγάλουμε ένα άξιο εκπρόσωπο στην Κίσαμο, ποδοσφαιρικά, όταν δεν έχουμε ή δεν θέλουμε τους ντόπιους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: