Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μην ξεχάσετε σήμερα στις 20.00 την ανοικτή συνάντηση που πραγματοποιεί η ΠΑΕ Κισσαμικός στο δημοτικό στάδιο Κισάμου. Είναι μια συνάντηση που θα μας εξηγήσουν οι ιθύνοντες γιατί η ομάδα πάει στα Χανιά, γιατί πρέπει να γίνει συνένωση με τον ΑΟΧ και πολλά άλλα ερωτήματα που έχουμε όλοι οι φίλαθλοι της ομάδος, εδώ και κάμποσες μέρες. Δεν πρέπει να λείψει λοιπόν κανένας, αφού η ομάδα μας χρειάζεται ακόμα όπως λένε οι υπεύθυνοι. 
Είμαι σίγουρος οτι θα δοθούν εξηγήσεις και θα βγουν συμπεράσματα που θα έχουν γνώμονα μόνο το καλό της ομάδος. Η συνένωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι, που εδώ στην Κίσαμο δεν την θέλει κανένας, αλλά καλό είναι να βάλουμε στην άκρη τα δικά μας θέλω και ας ακούσουμε τις απόψεις αυτών που έχουν επενδύσει στην ομάδα. 
Ας γεμίσουμε το γήπεδο λοιπόν για τελευταία φορά ... μιας και ο ΠΓΣ Κισσαμικός που ξέραμε δεν θα υπάρχει τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο να ακούσουμε και μια πρόταση απο την διοίκηση για την δημιουργία μιας νέας ομάδος τον Κισσαμικό 2018. Ίδωμεν.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: