Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σήμερα στην σελίδα με τους Κισαμίτες, φιλοξενούμε τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Χανίων Γιώργο Σχοινοπλοκάκη
Έχει γεννηθεί το 1971 και έχει μεγαλώσει  στην Αγία Μαρίνα Χανίων, κατάγομαι από πολύτεκνη (4 αδέλφια) αγροτική οικογένεια. Η καταγωγή της οικογένειας του είναι από τη Κίσαμο, ο πατέρας του Στέλιος Σχοινοπλοκάκης έχει γεννηθεί στον Κάμπο των Εννιά Χωριών και παππούς του είναι ο Γεώργιος και η Μαρία Σχοινοπλοκάκη. Διατηρεί συνεχή επαφή με τον τόπο καταγωγής του πατέρα του καθώς και με  τους συγγενείς του σε όλη τη Κίσαμο, που θεωρεί ως τόπο καταγωγής του. 
Τελείωσε το 3ο Λύκειο Χανίων από όπου το 1990 μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων πέτυχε στην Πολυτεχνική σχολή Θεσσαλονίκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στο τμήμα πολιτικών μηχανικών από όπου και πήρα το πτυχίο του το 1997.
Από το 1998 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός έχοντας δικό του Τεχνικό Γραφείο στη πόλη των Χανίων .
Είναι παντρεμένος από το 2007 με την Βανταράκη Ιωάννα και έχω δύο κόρες, την Γεωργία 8 ετών και την Ιωσηφίνα 5 ετών.
Είναι ενεργός πολίτης και συμμετέχει στα δρώμενα του τόπου του αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 2002 μέχρι και σήμερα.  
Παραθέτω κι ένα πίνακα συμμετοχής του σε συμβούλια Δ.Σ και επιτροπές.
-Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Νέας Κυδωνίας 2006-2010.
-Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Χανίων 2014 -2019
-Πρ. Μέλος Λιμενικού Ταμείου Χανίων.
-Μέλος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Χανίων.
-Μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής Δήμου Χανίων.
-Μέλος επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων Δήμου Χανίων. 
-Πρ.Γραμματέας Αναπτυξιακού συλλόγου Αγίας Μαρίνας «ΛΗΤΩΑ».
-Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Α.Π.Σ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας.
-Υπεύθυνος Τομέα Περιβάλλοντος Υποδομών και Δικτύων της ΝΟΔΕ ΝΔ Χανίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: