Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το σχολικό έτος πάντα έκλεινε με τις επιδείξεις... ήταν η ατραξιόν της κάθε χρονιάς και το Γυμνάσιο πάντα γέμιζε από κόσμο. Ασκήσεις, άλματα σχηματισμοί που σήμερα γίνονται μόνο στο στρατό ... τότε γινόντουσαν από τους μαθητές με υποδείξεις των εξαίρετων γυμναστών.
Σε πρώτο πλάνο οριζοντιομένος αν δεν κάνω λάθος ο Ανδρέας Μαρολαχάκης, πίσω ο συγχωρεμένος Μανώλης Σκουνάκης και φυσικά ο γυμναστής που πρόσεχε, ο Νίκος Ροβίθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: