Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Τι είπε ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Δερουκάκης σε σελίδα των Χανίων για το χάλι της παιδικής χαράς στην Κίσαμο όταν ρωτήθηκε...
"Μακάρι να ήταν το μόνο σημείο. Μέσα στον Αύγουστο θα γίνει η δημοπράτηση για 2 νέες παιδικές χαρές μετά από 2,5 χρόνια γραφειοκρατίας και ελπίζω θα ολοκληρωθούν σύντομα για να μην αντιμετωπίζουμε αυτή την ντροπιαστική κατάσταση άλλο... Το συγκεκριμένο σημείο δεν θα είναι έτσι αύριο."

Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει τόπος ανέμελου και ακίνδυνου παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά της πόλης και όχι μόνο. Μερικά πράγματα δυστυχώς λείπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: